G7 PRO A

Statie radio PMR/LPD portabila Midland G7 PRO model 2017 set cu 2 buc Cod C1090.06

Midland BR01 A

Statie radio PMR portabila Midland BR01 Cod C1315

Statie radio PMR portabila Midland G9 Plus Cod C923.10

Statie radio PMR.
369,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
C923.10
Download fișiere

Prezentare video

Comunicare la distanta

distanta comunicare

Puteti comunica la distante de peste 12 km cu ajutorul statiei Midland G9 Plus. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Conexiune handsfree

Produsul permite conectarea mai multor modele de sisteme "handsfree" - maini libere, pentru utilizarea statiilor radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.

handsfree

Canale

canale

Acest produs este Dual Band, permite comunicarea in benzile PMR (8 canale) si LPD (69 canale). In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private..

Autonomie

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor/acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet sau posibilitatii de a monta 4 acumulatori/baterii R6 la acest produs.

autonomie

Functii profesionale

Functii

Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiilor radio PMR G9, functii care sunt de un real ajutor: Iluminare ecran, VibraCall (apelare prin vibratii), Dual Watch (monitorizare 2 canale simultan), Blocare taste, functia VOX, Roger Beep, Squelch automat reglabil, Scanare canale, Indicator baterie descarcata.

Protectie la umezeala

Statia PMR Midland G9 Plus poate fi utilizata in aer liber chiar si pe timp de ploaie sau vand avand o carcasa robusta ce o protejeaza atat la infiltrarile de apa cat si a prafului.

waterproof

 

Mai multe informatii
Alimentare 0
Greutate 114g
Dimensiuni (L x H x A) 58x110x32 mm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Statie radio PMR portabila Midland G9 Plus Cod C923.10
Rating-ul dumneavoastra