Midland G5C

Statie radio PMR portabila Midland G5C set cu 2 buc. cod C1192

G7 PRO A

Statie radio PMR/LPD portabila Midland G7 PRO model 2017 set cu 2 buc Cod C1090.06

Hordozható PMR / LPD hordozható rádió Midland G7 PRO Single

Statie radio PMR/LPD portabila.
1.467,43 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
C1090.08

Cel mai bun G7 dintotdeauna

Dupa mai multi ani de succese, gloriosul Midland G7 - statia radio cea mai iubita de toti pasionatii de activitati in aer liber, si care reprezinta combinatia perfecta intre simplitate si eficienta - se innoieste si se propune publicului in versiunea G7 Pro.

G7 pro

Design modern

Statie radio PMR/LPD portabila Midland G7 PRO

Design-ul modern reprezinta prima noutate care atrage atentia, precum si dimensiunea ampla a noului ecran, care ii imbunatateste in mod considerabil vizibilitatea.

3 moduri de alimentare

Noua forma a carcasei suporta 3 tipuri diferite de alimentare cu baterii, facand, astfel, G7 Pro prima statie trivalenta din acest punct de vedere: in afara de acumulatorul NI-MH si de bateriile alcaline sau reincarcabile, este posibila utilizarea unui acumulator Li-Ion de 1200 mAh (optional), care face statia mai usoara cu 20%.

Statie radio PMR/LPD portabila Midland G7 PRO

Dual PTT si Side Tone

Statie radio PMR/LPD portabila Midland G7 PRO

Si interiorul aparatului a fost in intregime innoit, permitand, astfel, cresterea functiilor, a versatilitatii si a performantelor statiei G7 Pro. Mai intai, cele doua butoane PTT ce permit selectarea puterii de emisie intre Hi (putere mare) si Lo (putere mica) sau functia Side Tone ce elimina zgomotul deranjant de la sfarsitul emisiei (daca este folosita cu alte statii care au aceeasi functie). Chiar si calitatea sunetului a fost imbunatatita pentru a asigura comunicatii din ce in ce mai clare.

Prezentare video

 

Mai multe informatii
Alimentare 0
Greutate 123 g
Dimensiuni (L x H x A) 58 x 122 x 34 mm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hordozható PMR / LPD hordozható rádió Midland G7 PRO Single
Rating-ul dumneavoastra
Am gasit alte produse care v-ar placea!