Statie radio PMR portabila Midland XT30 set cu 2 buc. verde C1177

Statie radio PMR portabila Midland XT30 set cu 2 buc. verde C1177 include acumulatori

Midland XT50

Statie radio PMR portabila Midland XT50 ADVENTURE set cu 2 buc. galben cod C1178.01

Statie radio PMR portabila Midland XT50 set 2bc gri cod C1178 include acumulatori

Statie radio PMR.
299,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
C1178

distanta comunicare

Distanta de comunicare

Cu statiile Midland XT50 puteti comunica la distante de pana la 8 km in camp deschis. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard + 16 canale preprogramate. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

canale

functii

Functii

Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiilor radio Midland XT50, functii care sunt de un real ajutor: Monitorizare canale, Apelare (Call), functia VOX, Roger Beep, Scanare canale.

Alimentare

Statiile PMR XT50 vin la pachet cu cate 1 acumulator de 700mAh ce poate fi reincarcat prin intermediul unui cablu USB conectat la un calculator sau un adaptor de 220V. In plus, statia are incorporat un circuit complex de economisire a bateriei (Auto Power Save) ce permite prelungirea vietii acumulatorilor cu peste 50%.

acumulator

ecran

Ecran

Ecranul statiei va ofera toate informatiile despre utilizarea statiei, cum ar fi: starea bateriei, functiile active, canalul selectat si altele.

Conexiuni

PMR XT50 este prevazuta cu mufa cu 2 pini pentru adaugarea unei casti cu microfon, pentru utilizarea statiilor radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, firme de paza etc. In plus, statia are si o mufa microUSB pentru reincarcarea acumulatorilor.

conexiuni

Prezentare video

 

Mai multe informatii
Alimentare 0
Greutate 94 g fara baterii
Dimensiuni (L x H x A) 54x103x33 mm
Lungime antena 50 mm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Statie radio PMR portabila Midland XT50 set 2bc gri cod C1178 include acumulatori
Rating-ul dumneavoastra