MID-PACK77 6

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI S9 cu cablu si mufa

Kit TAXI Statie radio Midland CT2000 + Antena PNI VHF285 cu magnet S120/PL

Kit TAXI Statie radio Midland CT2000 + Antena PNI VHF285 cu magnet S120/PL

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI Super 9 cu cablu

Statie radio CB Midland Alan 48 excel Cod C580.03 Antena CB include montura, surub cu fluture si cablu cu mufa PL259
674,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
MID-PACK78

 Statie radio CB Midland Alan 48 excel

Display generos

Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, iluminat , nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului.

Indicator analogic

Panoul frontal include butoane analogice rotative, alaturi de butoane digitale cu functie dubla, si un indicator analogic ce ofera informatii cu privire la puterea/nivelul semnalului de emisie-receptie.

Statie radio CB Midland Alan 48 excel Cod C580.03

Alan 48 excel

Functii multiple

Desi este o statie de dimensiuni medii, vine cu o multitudine de functii: Scanare canale, Dual watch, Blocare tastatura, Iluminare ecra, Navigare rapida intre canale, EMG.

Multi Band

Pentru cei ce folosesc alte benzi de comunicatie, utilizate in alte tari ale Europei, statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru in corespondenta cu fiecare tara in parte.

norme CB Statie radio CB portabila Midland Alan 52

putere Midland Alan 52 DS

Putere reglabila

Puterea de emisie reglabila High/Low este utila atat in anumite tari din UE unde este reglementata prin lege diferit de Romania, cat si in momentele cand statia se foloseste in camp deschis pentru a economisi din baterie.

Conectivitate

StatiaMidland Alan 48 Excel, doar cu o antena radio CB conectata, pozitionata si calibrata pe cupola masinii veti parcurge traseele mult mai linistit, afland din timp de orice problema, blocaj sau neplacere existenta in fata pe sosea sau autostrada.

miland48

Prezentare video

Antena CB PNI S9

Performante antena CB

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.2, putere maxima aplicata 150 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel, distanta de comunicare de pana la 14 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Antena CB PNI S9 lungime 120 cm

Antena CB PNI S9

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune. Antena PNI Super 9 are o lungime de 140 cm.

Unghi reglabil

Aceasta antena poate fi inclinata cu ajutorul surubului cu fluture cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. In afara de aceste situatii nu se recomanda o inclinare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta performantele antenei.

Antena CB PNI S9

 

Mai multe informatii
Consum 520 mA
Dimensiuni / Greutate 150 x 45 x 175 mm / 1.58 kg
Lungime antena 140 cm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI Super 9 cu cablu
Rating-ul dumneavoastra