MID-PACK76 7

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena Alan S9 Plus si mufa PL259

MID-PACK78 8

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI Super 9 cu cablu

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI S9 cu cablu si mufa

Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI S9 cu cablu si mufa
725,00 RON
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
MID-PACK77

 Statie radio CB Midland Alan 48 excel

Display generos

Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, iluminat, nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului.

Indicator analogic

Panoul frontal include butoane analogice rotative, alaturi de butoane digitale cu functie dubla, si un indicator analogic ce ofera informatii cu privire la puterea/nivelul semnalului de emisie-receptie.

Statie radio CB Midland Alan 48 excel Cod C580.03

Alan 48 excel

Functii multiple

Desi este o statie de dimensiuni medii, vine cu o multitudine de functii: Scanare canale, Dual watch, Blocare tastatura, Iluminare ecra, Navigare rapida intre canale, EMG.

Multi Band

Pentru cei ce folosesc alte benzi de comunicatie, utilizate in alte tari ale Europei, statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru in corespondenta cu fiecare tara in parte.

norme CB Statie radio CB portabila Midland Alan 52

 

 

miland48

Conectivitate

Statia radio Midland Alan 48 Excel, doar cu o antena radio CB conectata, pozitionata si calibrata pe cupola masinii veti parcurge traseele mult mai linistit, afland din timp de orice problema, blocaj sau neplacere existenta in fata dumneavoastra pe sosea sau autostrada.

Prezentare video

 

Antena CB PNI S9

Performante antena CB

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2:1, putere maxima aplicata 600 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel, distanta de comunicare de 12-14 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Antena CB PNI S9 lungime 120 cm

Antena CB PNI S9

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune. PNI S9 are o lungime de 120 cm.

Unghi reglabil

Aceasta antena poate fi inclinata cu ajutorul surubului cu fluture cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. In afara de aceste situatii nu se recomanda o inclinare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta performantele antenei.

Antena CB PNI S9

Antena CB PNI S9

Accesorii incluse

Antena CB PNI S9 include cablu RG58 (4m) si mufa PL259 pentru conectarea antenei la statia radio si montura pentru fixarea antenei pe masina.

Prezentare video

Mai multe informatii
Consum 520 mA
Dimensiuni / Greutate 150 x 45 x 175 mm / 1.58 kg
Lungime antena 120 cm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit Statie radio CB Midland Alan 48 Excel + Antena PNI S9 cu cablu si mufa
Rating-ul dumneavoastra